Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde vezi cele mai bune filme ale anului trecut | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 18, 2019

…unde vezi cele mai bune filme ale anului trecut

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/01/2013

La sfarsitul lunii ianuarie (25 – 31 ianuarie) se desfasoara in Bucuresti, la Sala Union a Cinematecii Romane, Festivalul “Best Film Fest” realizat de catre Asociatia Film Romania iar la inceputul lunii februarie (1 – 7 februarie), acelasi eveniment se desfasoara la Vaslui, la EuroCinema Silver Mall. Este o super ocazie sa vizionati cele mai bune filme ale anului trecut intr-o atmosfera de festival.

Prin urmare, printre categoriile la care jurnalistii sau criticii sunt invitati sa voteze se numara: “cel mai bun film care a rulat in Romania in 2012″, “cel mai bun film european care a rulat in Romania in 2012″, “cel mai bun film romanesc al anului 2012″, “cea mai buna actrita intr-un film romanesc in 2012″, “cel mai bun actor intr-un film romanesc in 2012″ si “cel mai bun regizor roman al anului 2012″. Veti putea urmari filme precum: “Despre oameni si melci”, “Dupa dealuri”, “Toata lumea din familia noastra”, “Carnage”, “Le Havre”, etc.

Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment si programul detaliat pentru fiecare din zile.

Sursa foto: www.digitalproductionme.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top