Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde razi putin dar bine in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde razi putin dar bine in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/01/2013

La sfarsitul acestei saptamani sunteti invitati sa va amuzati putin la Cinema Scala pentru ca aici se desfasoara Weekendul Comediei Scurte in perioada 26-27 ianuarie. Va sfatuim sa nu ratati ocazia de a petrece cateva clipe distractive in centrul orasului, mai ales ca saptamana aceasta tocmai am trecut de “Lunea Albastra” (cea mai depresiva zi din an).

La Scala veti putea urmari timp de 4 ore o selectie de filmulete de comedie premiate la Palm Springs ShortFest, Chicago International Film Festival, L.A. ShortFest. Printre scurtmetraje se numara: Dik, Happy End si nu prea, In Garaj, Waste, etc iar in pauze te vei amuza de asemenea odata cu surprizele pregatite de organizatori.

Gasiti aici mai multe detalii despre acest eveniment iar daca doriti sa cumparati bilete in avans o puteti face la pretul de 20 lei pentru o seara sau 35 de lei pentru ambele seri de la MyTicket.

Sursa foto: www.therosevillatavern.co.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top