Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cei mici se simt bine intr-o lume magica | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde cei mici se simt bine intr-o lume magica

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/01/2013

Locul perfect in care se poate crea o atmosfera magica este, bineinteles, Libraria Carturesti. Aici totul pare desprins din povesti mai ales pentru cei mici care se pot bucura in urmatoarea perioada de tot felul de ateliere interactive si educative.

De exemplu, de weekend-ul ce tocmai a trecut, a inceput o serie de ateliere de ilustratie de carte, cu tema “Povesti din lumea intreaga“. Atelierele vor fi sustinute de cei de la Studio Creativ in fiecare sambata si duminica pana pe 10 februarie, pentru copiii cu varste intre 6-12 ani. Cei mici vor invata sa ilustreze fragmente dintr-o poveste folosind diverse tehnici cum ar fi: grafica, pictura, colajul. Gasiti aici mai multe detalii despre acest proiect.

Aproximativ in aceeasi perioada, asociatia De dragul artei ii invita pe copiii de 4-10 ani la un program de lectura interactiva care se numeste “Calatorii printre plante si rime la Carturesti”. In mansarda librariei Carturesti-Verona, cei mici se vor juca si vor descoperi doua carti atractive ale editurii Cartea Copiilor: Calatorie printre ierburi si lumina si Poezii din copilarie. Despre asociatie si evenimentele pe care le organizeaza, gasiti aici mai multe informatii.

Sursa foto: educativpgm.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top