Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde este ziua zapezii si distractia este in toi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde este ziua zapezii si distractia este in toi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/01/2013

Anul trecut ziua zapezii a fost pe 22 ianuarie si am povestit despre eveniment aici, insa anul acesta va avea loc pe 20 ianuarie. Este o sarbatoare internationala, o zi potrivita pentru distractie in zapada la munte. In Romania, evenimentul snow day va fi organizat in urmatoarele locatii: Arena Platos (Paltinis), Azuga, Busteni (partia Kalinderu), Maramures (Cavnic), Predeal (partia Clabucet) si Vatra Dornei (partia Parc).

Ziua zapezii se va sarbatori prin lectii gratuite de schi sau snowboarding, concursuri pe zapada si multe alte surprize. De exemplu la Arena Platos se organizeaza o intrecere de schi pentru copii, la Azuga se inchiriaza echipament de schi si se invata gratuit iar cei mici pot participa si la un concurs de aruncat cu bulgari sau construit oameni de zapada. In Maramures au loc demonstratii de “freestyle skiing” si dupa eveniment se da o petrecere iar la Busteni se premiaza cele mai frumoase fotografii si filmulete cu zapada.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment dar si informatii referitoare la persoanele de contact pentru fiecare zona in parte consultand website-ul: world-snow-day.com.

Sursa foto: photos.uc.wisc.edu

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top