Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde devii scriitor creativ | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde devii scriitor creativ

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/01/2013

In cazul in care va simtiti inspirati si considerati ca aveti o inclinatie, cat de mica, spre scriere, va informam ca mai aveti timp pana pe 22 ianuarie sa va inscrieti la cursul de “Creative Writing” intitulat cum altfel decat “PUNCT”. Acest curs este sustinut de scriitorul Cristian Teodorescu, dureaza¬†10 saptamani si se desfasoara in perioada 22 ianuarie – 26 martie, seara de la ora 19:00.

Cursul isi propune sa fie unul interactiv, sa stimuleze creativitatea participantilor si sa dezvolte sau materializeze pasiunea pentru literatura. La sfarsitul cursului, toate lucrarile vor fi publicate pe site-ul Liternet.ro iar cel mai bun cursant va castiga bursa Liternet (posibilitatea de a umple o rubrica pe site timp de 3 luni). Cursurile au loc la sediul asociatiei “Control N”, in sectorul 1 pe strada Transilvaniei, nr. 10.

Gasiti mai multe detalii despre curs consultand website-ul: www.controln.ro si tot aici mai gasiti informatii si despre cursul de scenaristica pentru cei pasionati de cinematografie unde participantii vor scrie primul lor scenariu.

Sursa foto: www.guardian.co.uk

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top