Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde balerinii plutesc pe gheata | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…unde balerinii plutesc pe gheata

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/01/2013

Iarna ne ocupam timpul mergand la teatru, la film si la alte spectacole frumoase care ne ajuta sa ne simtim bine, sa ne relaxam si sa ne imbogatim cunostintele. In februarie (pe 02.02.2013) vom avea ocazia saasistam la Sala Palatului la un spectacol de balet foarte special.

Este vorba despre Lacul Lebedelor in interpretarea celor de la The Imperial Ice Stars si, desi va intrebati probabil ce poate fi atat de special la un spectacol jucat de atatea ori, de atatia balerini si pe atat de multe scene din toata lumea, va asiguram ca veti ramane impresionati. Balerinii vor parea plutitori alunecand lin pe gheata iar coregrafia, decorul, jocurile de lumini, focul, magia si efectele speciale vor transforma spectacolul intr-un show de neuitat.

Biletele sunt deja puse in vanzare, le puteti achizitiona de exemplu de la Eventim iar preturile variaza de la 100 lei cel mai ieftin pana la 300 lei.

Sursa foto: www.feminis.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top