Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti petrece o saptamana ieftina la munte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde poti petrece o saptamana ieftina la munte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/01/2013

Pentru ca au trecut sarbatorile de iarna si odata cu ele si preturile ridicate din statiunile montane de pe meleagurile romanesti, va propunem sa reflectati asupra unor oferte la preturi reduse.

- De exemplu la Magura (un sat situat la o altitudine de 1100 m in mijlocul Parcului National Piatra Craiului), la Pensiunea Mosorel, o saptamana (6 nopti cazare) costa 270 lei/persoana adica 50 lei/noapte iar cu toate mesele incluse ajunge la pretul de 650 lei/persoana.

- La Hotel Praid, situat foarte aproape de salina, un sejur de 6 nopti cu demipensiune si tratament balnear zilnic (acces in salina) costa 480 lei/persoana (in perioada 15.01 – 31.03.2013).

- Sau poate vreti sa ii trimiteti pe copii cu bunicii la munte, la Breaza, unde o vila cu 3 camere se poate inchiria integral timp de o luna (30 nopti) cu 4000 lei. Este vorba despre vila Beldy despre care gasiti mai multe informatii aici.

Sursa foto: www.love-travels.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top