Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te poti bucura de Piata de Craciun pentru inca 2 zile | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde te poti bucura de Piata de Craciun pentru inca 2 zile

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/01/2013

Speram ca ati inceput anul “cu dreptul”, ca v-ati distrat de minune de sarbatori si ca sunteti pregatiti de noi provocari si oportunitati in 2013. Daca ati fost plecati din oras pana acum, trebuie sa stiti ca mai aveti doar 2 zile la dispozitie sa vizitati Piata de Craciun din centrul Bucurestiului.

Ne-am bucurat foarte tare ca, in Piata Universitatii, s-a construit o parcare subterana, dar cand am aflat ca va fi organizata si o piata de Craciun deasupra, ne-am dat seama ca potential si vointa exista in acest oras, ceea ce este foarte bine si ne face sa fim mai optimisti in viitor. Asadar, in piata gasiti un brad natural foarte mare si frumos, multe casute cochete cu tot felul de lucruri interesante de cumparat, miresme imbietoare de vin fiert, castane si porumb copt, gogosi, colaci, clatite, nelipsitii mici si alte bunatati.

Piata s-a deschis pe 5 decembrie si va fi inchisa pe 3 ianuarie asa ca mai este putin timp pentru o ultima vizita. Gasiti aici mai multe detalii despre ce s-a intamplat in “Bucharest Christmas Market 2012″ de-a lungul timpului.

Sursa foto: www.cancan.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top