Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde faci Revelionul 2012-2013 gratis | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde faci Revelionul 2012-2013 gratis

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/12/2012

Este ultima zi din an si pentru ca, din cate am auzit, anul 2013 va fi unul foarte greu din punct de vedere economic, ne-am gandit sa va prezentam cateva posibilitati de petrecere a Revelionului gratis in Bucuresti. Fie ca mergeti in centrul orasului, intr-un parc din cartier sau la mall, fie ca faceti un tur al locurilor “hot” din Bucuresti in noaptea dintre ani, nu uitati sa purtati ceva rosu, sa va puneti o dorinta si sa sperati la un an mai bun decat cel care a trecut.

- In Piata Constituţiei, la petrecerea de Revelion organizata de Primaria Municipiului Bucuresti vor canta de la ora 19.00urmatorii artisti: Antract, Lotus, Direcţia 5, Vunk, Antonia, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu si Voltaj.

- In Piata Revolutiei va avea loc “Supervelionul ProFM”. Pe scena vor urca Voltaj, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, participanţii la “Vocea Romaniei”,  Daryela, Meena K, Anya, Alina Eremia si Sore (LaLa Band) si Loredana.

- De la ora 20.00, in parcarea Plaza Romania din Sectorul 6, vor canta Suie Paparude, Guess Who, Raku, Grasu XXL. Membrii trupei de acrobatie “Xtreme” vor oferi un spectacol de senzatie pe cladirea mall-ului: la ora 0.00, ei vor aprinde artificiile din aer. Nu va lipsi spectacolul de lumini si lasere!

- In parcul IOR, de la ora 20.00, pe scena vor urca Bere Gratis, VANK, Hi-Q, Trupa Veche, Proconsul si Narcisa Suciu.

Indiferent unde va aflati sau ce alegeti sa faceti in noaptea de Revelion, echipa StiuUnLoc va ureaza distractie placuta, un an nou in care sa vizitati o multime de locuri frumoase si in care sa participati la tot felul de evenimente interesante. La multi ani!

Sursa foto: www.123rf.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top