Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se defasoara un targ al lucrurilor de suflet | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde se defasoara un targ al lucrurilor de suflet

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/12/2012

Acum ca s-a terminat nebunia cadourilor, avem in sfarsit timp sa ne gandim si la noi, la ce ne bucura, la ce ne relaxeaza, la ce ne face sa visam frumos si la ce ne ajuta sa ne reincarcam bateriile. Poate cartile sau filmele au aceste efecte benefice pentru unii, pentru altii poate ceaiurile fierbinti aromate in cani speciale sau poate turta dulce sau o agenda noua si frumoasa in care gandurile pentru noul an sa se astearna in voie.

Toate acestea se pot gasi la Targul Carturestilor de care va mai puteti bucura doar in ultima saptamana a acestui an (se desfasoara pana pe 30 decembrie). La targ gasiti ultimele noutati din literatura, muzica si film, gasiti lucruri speciale care dau o stare de bine.

Puteti naviga printre produsele disponibile la Targul Carturestilor si pe website-ul: librarie.carturesti.ro sau te poti plimba printre rafturi la Librariile Carturesti.

Sursa foto: www.isic-romania.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top