Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde nu multi au ajuns | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde nu multi au ajuns

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/12/2012

Este vorba despre un hotel mai special, al carui prag nu a fost calcat chiar de toata lumea, se numeste Hotel of Ice si este construit in fiecare iarna din 2005 in perfecta armonie cu natura, in Muntii Fagaras. Am mai povestit despre Hotelul de Gheata, unic in Europa de Est si anul trecut aici, dar pentru ca ni se pare un loc atat de frumos, ne-am gandit ca merita mentionat din nou.

Anul acesta hotelul are ca si tema pentru evenimentele organizate aici si pentru decorul camerelor: “carnavalul” ceea ce il incadreaza si mai mult in atmosfera de basm care il inconjoara. La Hotel of Ice va asteapta sporturi de iarna (pe care le puteti practica si pe inserat), o biserica, un restaurant si un bar din gheata (la care se servesc cocktailuri in pahare de gheata). Totul este pregatit pentru oaspeti, puteti urmari aici ce se intampla chiar acum la Balea Lac.

Rezervarea unei camere se face online, foarte simplu, iar disponibilitatea camerelor este afisata pe site tot pentru a usura procesul de rezervare/cazare. Daca va hotarati repede, mai sunt cateva camere libere la inceput de an!

Sursa foto: www.tripadvisor.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top