Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde inveti sa oferi primul ajutor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde inveti sa oferi primul ajutor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/12/2012

Probabil vi s-a intamplat sa asistati la diverse situatii neplacute, accidente, intamplari nefericite in care una sau mai multe persoane s-au aflat in pericol si v-ati dorit sa stiti sa oferiti primul ajutor. Acum exista nenumarate posibilitati de a invata sa acordati primul ajutor, totul este sa fiti interesati.

De exemplu, Crucea Rosie organizeaza cursuri de acordare a primului ajutor cu ajutorul medicilor atestati ca formatori, a manualelor si a altorĀ  materiale utile cum ar fi: truse, manechin special, atele, bandaje, etc. Cursul dureaza 12 ore iar la final, in urma unui examen, participantii primesc certificat de absolvire si o legitimatie, care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor de baza.

Pentru a participa la un astfel de curs trebuie sa va inscrieti la filiala Crucea Rosie din judetul in care locuiti. Gasiti mai multe detalii consultand website-ul: www.crucearosie.ro.

Sursa foto: bibliotecaharlau.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top