Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti mii si mii de cadouri unicat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, May 20, 2019

…unde gasesti mii si mii de cadouri unicat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/12/2012

Pentru ca mai avem putin si Mos Craciun ne va bate la usa, pentru ca deja orasul este in haine de sarbatoare si pentru ca bradul asteapta cuminte sa fie impodobit, va asteptam pe 22-23 Decembrie, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti pentru cadouri unicat de sarbatori.

 Mesele artistilor prezenti la targ vor fi incarcate cu accesorii si decoratiuni pentru brad si pentru masa de Craciun, cu coronite frumos impodobite si lumanari de sarbatoare, dar si cu coliere si cercei ca sa infrumuseteze tinutele la petrecerile de Craciuni si Anul Nou. Daca frigul va descurajeaza, vor fi si manusi si fulare tricotate manual, numai bune pentru iarna ce bate la usa.

Sambata si Duminica, 22-23 Decembrie, intre orele 10.00-18.00, curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Universitate, vis-a-vis de Teatrul National) se decoreaza de sarbatoare cu accesorii lucrate manual. Intrarea este gratuita pentru vizitatori, deci daca vrei sa iti pui tinutele la punct pentru petrecerile de sarbatori sau pentru turele de colindat si mai ales daca esti in cautarea unui cadou de Mos Craciun, te asteptam pe 22-23 Decembrie, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu).

Mai multe informatii sunt disponibile pe ilovehandmade.ro.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top