Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde petreci revelionul intr-un turn de apa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde petreci revelionul intr-un turn de apa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/12/2012

Daca trecem cu bine de sfarsitul lumii avem liber la distractie de Craciun si Revelion cat sa ne ajunga pentru tot anul urmator. Iar daca inca nu aveti niciun plan pentru trecerea dintre ani, va propunem sa luati in considerare si petrecerea de la Turnul de Apa din Pantelimon.

Aici se vor admira atat lucrarile artistilor care au vrut sa picteze turnul cat si pictura votata de public in octombrie (realizata de Daniel Georges). Constructia inceteaza sa mai fie una lipsita de personalitate in noaptea de revelion si, odata cu 2013, incepe sa fie un punct de atractie si un reper pentru cartierul Pantelimon. De aici se va putea admira Bucurestiul de la 30m inaltime cu accesul pe o scara montata in spirala in jurul turnului.

Cat despre revelion vor exista urmatoarele: muzica, surprize, expozitie de picturi, mancare, bautura, intrare gratuita si program artistic. Gasiti aici mai multe detalii despre proiect si eveniment.

Sursa foto: www.evz.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Raluca says:

    Inedita ideea

home | top