Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde petreci un revelion foarte special | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde petreci un revelion foarte special

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/12/2012

Este vorba despre un eveniment orchestrat de Opera Nationala Bucuresti in noaptea dintre ani care se numeste “Maratonul Revelionului” si la care sunteti invitati daca doriti sa petreceti un “revelion cultural”. Daca nu v-ati facut inca planuri si ramaneti in capitala, puteti lua in calcul si varianta de a petrece ultima noapte din an intr-o companie placuta, cu muzica clasica si reprezentatii artistice de calitate.

Exista mai multe variante in functie de preferintele participantilor: se poate participa doar la spectacol – care anul acesta este “Liliacul” (Johann Strauss), o productie a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden) sau atat la spectacol cat si la cina festiva, tombola si focul de artificii. Spectacolul va avea si momente de balet iar printre artisti se va numara si Pavel Bartos care este de fapt actor la Teatrul Odeon.

Gasiti mai multe detalii despre spectacol, pretul biletelor si artistii invitati, consultand website-ul: onb.operanb.ro.

Sursa foto: www.radiocultura.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top