Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care gasiti produse reduse pentru casa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, May 25, 2019

…in care gasiti produse reduse pentru casa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/12/2012

In plina frenezie a site-urilor cu reduceri, ne-am gandit sa va povestim despre unul mai special, cu produse pentru casa dar reduse (uneori mai mult alteori mai putin). Site-ul se numeste Vivre.ro si are o multime de produse de la lenjerii de pat, mic mobilier si vesela pana la ceasuri de perete, lustre, tablouri, stickere de perete sau ustensile de bucatarie.

Ce este cel mi interesant este ca in fiecare zi de luni pana vineri apar 4 game noi de oferte cu produse reduse de la o anumita companie. Site-ul are si un bazar cu lucrurile ramase din fiecare campanie dar, pentru ca respecta concetul oricarui site de reduceri, ofertele sunt cu durata limitata. Dezavantajul acestui site este, din pacate, timpul destul de mare de livrare pentru anumite produse sau in anumite perioade, cum ar fi cea de sarbatori.

Puteti descoperi aici care sunt campaniile zilei de azi, poate cine stie, gasiti un cadou perfect de Craciun pentru cineva drag.

Sursa foto: www.vivre.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Manu says:

    buna idee de cadou, nici nu stiam de sait

home | top