Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde casutele din turta dulce sunt facute de copii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 17, 2019

…unde casutele din turta dulce sunt facute de copii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/12/2012

Iarna s-a instalat in sfarsit si in capitala cu zapada, temperaturi mici si suflete zgribulite. Totusi, pentru a vedea si partea pozitiva a acestui sezon, ne-am gandit sa va povestim despre casutele din turta dulce, si nu, nu este vorba despre povestea cu Hansel si Gretel ci despre un proiect foarte interesant al celor de la Societe Gourmet.

Este vorba despre lectiile de gatit pe care le organizeaza Societe Gourmet pentru cei mici si cei mari la sediul lor situat in strada Putul lui Zamfir. Urmatoarele sesiuni sunt: pe 15 decembrie pentru copii – construirea si coacerea unei casute din turta dulce iar pe 16 decembrie pentru adulti – Craciun frantuzesc cu Camembert, chèvre, moutarde, chocolat, Dauphine si macarons.

Gasiti mai multe detalii despre atelierele pe care le organizeaza cei de la Societe Gourmet pe site-ul lor. Tot aici gasiti idei interesante de teambuilding pe teme culinare dar si o multime de evenimente sau chiar scurte excursii care contin si lectii de gatit. De exemplu in vara au avut o oferta pentru petrecerea unui weekend in satul Viscri (patrimoniu Unesco).

Sursa foto: www.mydiversekitchen.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top