Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde lumea petrece in autobuz | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde lumea petrece in autobuz

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/12/2012

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa participi la o petrecere in autobus, sa te plimbi prin Bucuresti, sa ajungi in mai multe locuri fierbinti din capitala in aceeasi noapte iar dimineata sa iti dai seama ca a fost cea mai tare petrecere din viata ta? Ei bine, cei de la Young Professionals Club s-au gandit sa organizeze un astfel de eveniment inedit pe 15 decembrie intr-un autocar special, cu lumini, baloane si sampanie.

Autocarul ii va plimba pe petrecareti prin urmatoarele cluburi: Embassy, Barletto, Chaboo, Planters si Vault si va face o oprire memorabila la Arcul de Triumf pentru o poza de grup. Participantii la eveniment se pot bucura in localurile selectate de mese rezervate, bauturi la preturi speciale si multa distractie.

Gasiti mai multe detalii despre clubul tinerilor profesionisti, despre proiectele pe care le-au construit si despre aceasta petrecere speciala, consultand wesbite-ul: www.youngprofessionals.ro.

Sursa foto: colombiabeat.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top