Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Saptamana Nipona la Cluj | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, January 16, 2019

…unde se desfasoara Saptamana Nipona la Cluj

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/12/2012

Pana pe 7 decembrie are loc la Cluj Festivalul “Saptamana Nipona”, un prilej cu care oamenii pot afla mai multe informatii despre cultura japoneza prin activitati interactive si educative. Evenimentul este organizat in diverse locatii din oras de catre Japan Play Transylvania si sustinut de Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca, companiile MDM Group si JTI Romania.

Azi de exemplu are loc un atelier de quilling in cadrul Centrului de Cultura Urbana Casino din Parcul Central si tot aici se pot viziona expozitii de grafica sau origami si vizitatorii pot participa la tot felul de workshopuri. La Restaurantul Japonez Nobori aveti parte de meniuri speciale cum ar fi de exemplu: „All you can eat” cu 48 lei (poti alege intre 40 de preparate printre care si Sushi, Ramen, Miso, Teriyaki). Daca admirati faimoasele personaje de desene animate concepute de japonezi puteti viziona la Cinema Victoria diverse animatii. Intrarea este libera la toate activitatile din cadrul evenimentului. Gasiti aici mai multe detalii si noutati despre Saptamana Nipona.

Sursa foto: www.tumblr.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top