Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care vinurile din Vrancea isi recapata faima | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 25, 2019

…in care vinurile din Vrancea isi recapata faima

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/12/2012

Este vorba despre un eveniment minunat la care am onorat invitatia in urma cu aproape 2 saptamani: o lansare/degustare de vinuri de la Vincon Vrancea in restaurantul Charme din Centrul Istoric (o alegere perfecta pentru o seara incantatoare).

Gama proaspat lansata se numeste Ambrosio, reprezinta o selectie de vinuri destinate preparatelor fine si este dispoibila din 1 decembrie in cadrul segmentului Horeca din toata tara. Vinurile Ambrosio (albe: Muscat Ottonel sec si Tamaioasa Romaneasca sau rosii: Merlot, Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon) au obtinut multe premii importante la competitii nationale si internationale iar in ziua degustarii au reusit sa cucereasca si invitatii. Despre calitatile vinurilor si preparatele culinare cu care se potrivesc cel mai bine, puteti citi aici mai multe informatii.

Cat despre eveniment in sine, domnul Dan Boboc (presedintele Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania) a surprins foarte bine caracteristicile fiecarui tip de vin, transformand o seara obisnuita intr-una speciala, alaturi de restaurantul gazda si personalul acestuia.

Sursa foto: www.businessmagazin.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top