Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde cei mici se distreaza la teatru urmarind spectacole de colectie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde cei mici se distreaza la teatru urmarind spectacole de colectie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/11/2012

De cateva zile a inceput Festivalul International al teatrului de animatie “Bucurii pentru copii. Spectacole de colectie”, acesta desfasurandu-se pana pe 1 decembrie la Teatrul Tandarica din Bucuresti.

Festivalul a inceput sa fie organizat acum cativa ani si de atunci ii bucura pe cei mici de fiecare data cu povesti faimoase transpuse in spectacole, cu lansari de carti pentru copii sau cu ateliere interesante si interactive. La editia de anul acesta se vor urmari piese precum: Alba ca Zapada, Cei trei purcelusi, Capra cu trei iezi, Motanul incaltat, etc. Editura Rao lanseaza cateva carticele pentru copii, iar cat despre workshopuri, cei mici vor putea participa la “Atelierele aici-acolo” sustinute de Asociatia pentru Teatru si Origami sau la “Marionete cu Sosete” sustinut de Gratiela Ene.

Gasiti mai multe detalii despre programul spectacolelor si al activitatilor conexe, consultand website-ul: www.teatrultandarica.ro.

Sursa foto: bucuresti.24fun.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top