Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde vezi altfel lumea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…de unde vezi altfel lumea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/11/2012

Vinerea avem timp sa respiram, sa ne gandim la ce ne face fericiti, la ce ne relaxeaza si sa ne facem planuri pentru programul din weekend. Prin urmare va propunem sa reflectati la urmatoarele 3 aspecte: lectura de calitate, limba spaniola si chitara live.

In ceea ce priveste lectura, este minunat ca oamenii incep iar sa citeasca, sa iubeasca povestile si sa puna pret pe carti. Ce este insa si mai interesant este ca lectura depaseste granitele propriei locuinte, astfel citim in mijloacele de transport in comun, in parc, la McDonalds sau pe scarile de la Universitate. Acum cititorii au un loc nou nout, perfect pentru lectura, mai ales atunci cand sunt in cautarea unei noi carti: Libraria Humanitas de la Cismigiu.

Tot in zona Cismigiu, mai exact langa librarie si-a deschis portile Institutul Cervantes, locul in care, acum este foarte usor sa ajungi daca vrei sa inveti limba spaniola sau vrei sa obtii o certificare in acest domeniu. De cand s-a mutat in noul sediu, institutul are si o viata sociala mult mai bogata gazduind proiectii de film cum ar fi “Puslamalele” din data de 28 noiembrie.

In cadrul unei alte institutii modernecare s-a redefinit de curand: Biblioteca Nationala a Romaniei, se organizeaza Hibernalul de Chitara  (10 noiembrie – 22 decembrie). De exemplu sambata (24 noiembrie) puteti asista la o interpretare duo de chitare si mai tarziu flaut si chitara.

Sursa foto: www.learnspanish4life.co.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top