Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti o multime de carti interesante | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde gasesti o multime de carti interesante

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/11/2012

De ieri a inceput Targul de carte Gaudeamus care are loc in cadrul Pavilionului Central Romexpo din Bucuresti si care se desfasoara pana pe 25 noiembrie. Cu siguranta nu este prima oara cand auziti de acest eveniment avand in vedere ca prima data s-a organizat in anul 1994, ce este interesant si probabil nu stiati este ca pare a fi singurul targ de carte din lume initiat si organizat de un post public de radio (Radio Romania).

Succesul acestui targ nu sta numai in varietatea cartilor pe care le prezinta publicului larg ci in felul in care reuseste sa raspunda erei in care ne aflam. Astfel, targul imbratiseaza noutatea in loc sa o respinga oferind posibilitatea celor de acasa sa urmareasca evenimentul live pe site, luand in considerare si cartile pe suport electronic sau cursurile interactive, gazduind expuneri de inventii, idei creative si inovative, etc.

Programul activitatilor din cadrul Targului Gaudeamus il puteti vizualiza pe site, acolo unde gasiti multe detalii despre editiile trecute, evenimentele conexe si altele.

Sursa foto: www.brattlebookshop.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top