Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli mai multe despre Rusia sau Ungaria | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde afli mai multe despre Rusia sau Ungaria

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/11/2012

Daca tot am inceput saptamana cu opera, ne-am gandit ca ar fi bine sa continuam in aceeasi nota si sa va propunem sa participati la 2 evenimente speciale: Zilele Culturii Ruse (20 noiembrie – 7 decembrie) si Saptamana Filmului Maghiar (19 – 25 noiembrie).

Astfel zilele culturii ruse incep printr-o expozitie de pictura organizata de centrul de arta “Heart of art” in ASE si continua cu filme rusesti la Cinema Studio (printre care si “Tigrul Alb” in regia lui Karen Shakhnazarov), dezbateri literare si discutii despre istoria si limba rusa. Gasiti aici programul complet al evenimentului.

In ceea ce priveste saptamana filmului maghiar, aceasta se desfasoara la Muzeul Taranului Roman, subtitrarea se va face in romana sau engleza iar intrarea la proiectii este libera. Veti putea urmari filme documentare, educative dar si artistice, scurt-metraje si comedii. Unul dintre cele mai apreciate filme prezentate in cadrul evenimentului este o coproductie (Ungaria, Polonia si Romania): “De ce fierbe copilul in mamaliga” (2012). Gasiti mai multe detalii despre eveniment consultand website-ul muzeului www.muzeultaranuluiroman.ro.

Sursa foto: thingsnews.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top