Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde incepe saptamana artelor spectacolului muzical | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde incepe saptamana artelor spectacolului muzical

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/11/2012

La inceput de iarna, frigul ne impiedica sa ne relaxam la plimbare prin parcuri sau pe strazile Bucurestiului si atunci, o parte din locuitorii capitalei prefera o altfel de relaxare, aceea prin culturalizare. Fie ca alegem sa vizionam o piesa de teatru cu actori faimosi, un film bun sau un spectacol inedit, atmosfera din sala, de pe scena sau de pe holurile unei cladiri grandioase care gazduieste evenimentul ne face sa revenim in fiecare an si sa fim “dependenti” intr-un mod cat se poate de pozitiv de aceste manifestari.

Saptamana aceasta suntem incurajati sa mergem la Opera Nationala Bucuresti  si sa ne bucuram de cateva zile de spectacole, decernari de premii, interpretari deosebite si personalitati. De exemplu azi si maine de la ora 11:00 cei mici si cei mari pot urmari musicalul “Coana Chirita” in provincie, vineri de la ora 19:00 are loc spectacolul “Un ballo in maschera” iar duminica viitoare “Hansel si Gretel” tot pentru copii.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment, program si activitatile care se vor desfasura in cadrul acestuia consultand website-ul: onb.operanb.ro.

Sursa foto: www.rfi.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top