Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vizitezi unul dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din tara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde vizitezi unul dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din tara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/11/2012

In Sibiu, orasul pe care ne dorim intotdeauna sa il vizitam pentru ca are in orice anotimp surprize frumoase pentru turisti, ni se pregateste ceva: un Targ de Craciun special cu o traditie de 6 ani.

Targul va incepe anul acesta pe 24 noiembrie cu aprinderea luminitelor si concerte si va continua pana pe 26 decembrie cu expozanti din toata tara, mestesugari dispusi sa isi impartaseasca maiestria, mancaruri delicioase, concerte de colinde si multe activitati interesante pentru cei mici.

Ibis Hotel vine si cu o oferta interesanta mai ales pentru straini: “Sibiu Christmas Market Break” dar care suna foarte bine pentru Romania. Inca nu aspiram la comparatii cu faimoasele targuri de Craciun din Viena sau chiar Budapesta dar cel mai important este ca lucrurile evolueaza de la an la an si avem macar initiative constructive.  Oferta include  o camera dubla pentru 2 nopti, ghidaj in engleza, germana sau franceza prin targ si centrul istoric si skipass 1 zi la Arena Platos (Paltinis) si costa 69 euro.

Gasiti aici mai multe detalii atat despre oferta cat si despre Targul de Craciun de la Sibiu.

Sursa foto: www.skytrip.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top