Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti cel mai frumos sat din Europa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde gasesti cel mai frumos sat din Europa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/11/2012

Daca te mai gandesti, inca, unde poate fi acest sat localizat, aminteste-ti de frumusetea inegalabila a satelor de munte din Austria  si vei ghici imediat. In 2004, statiunea Lech din zona Arlberg a fost desemnata „cel mai frumos sat din Europa” si continua sa fie o locatie extraordinara pentru cei care viseaza la vacante de iarna cu multa zapada, partii perfecte si peisaje/atmosfera de poveste.

Pentru cei care inca nu stiu sa schieze sau sunt incepatori este bine de stiut ca prima scoala de schi din Lech a fost deschisa in anul 1925, cu alte cuvinte este locul ideal in care va puteti dezvolta aceasta abilitate mai ales ca in zona Arlberg exista numeroase partii cu grade diferite de dificultate. Pentru profesionisti, una dintre statiunile care nu trebuie ratate odata ajunsi aici este St. Christoph (situata la 1.800 metri altitudine) care este si cel mai inalt loc din Arlberg si cea mai inalta regiune de schi din Austria.

Gasiti mai multe detalii interesante despre statiunile de schi din Austria si despre ce avantaje ofera acestea turistilor consultand website-ul: www.austria.info.

Sursa foto: www.skiingaustria.co.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

 1. Vlad says:

  Sunt inpresionat sa aflu o informatie pe care nu o stiam, cu privire la micutul sat Lech.

  Daca privesc in urma, exact in acest loc de poveste s-a intamplat prima mea tangenta cu spiritul Austriei si se pare ca a fost una de bun augur.

  Intr-o seara de 22 iunie, intr-unul din Pub-urile, cochete si atunci, prin amabilitatea personalului, am urmarit la TV, meciul de fotbal Romania-Anglia, din grupele Campionatului Mondial din Franta.

  Se intampla in 1998, intr-o tabara de vara, cu agentia Jeka de la noi.

  M-as intoarce tot intr-o vara, pentru ca flori si decoratiuni ca acolo, tipic tiroleze, la ferestre, nici de atunci n-am mai vazut.

home | top