Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te pregatesti pentru o cariera de succes | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…unde te pregatesti pentru o cariera de succes

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/11/2012

In perioada urmatoare ai sansa sa participi la un eveniment menit sa te ghideze in primii pasi catre un loc de munca. Este vorba despre Zilele Carierei care se desfasoara la Palatul Facultatii de Drept, Bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 36 –46 in perioada 16 – 18 noiembrie si la care poti sa te inscrii pana miercuri (14 noiembrie).

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa comunice cu antreprenori invitati (Robert Komartin – Partener – BA Partners sau Camelia Cojocaru- ITChannel), sa se implice in dezbateri cu teme precum: corporate vs entrepreneur, professional vs manager, work and life balance, etc. Dezvoltarea personala este un alt aspect important iar Business Consultantii  Colin Lovering si Ronnie Smith te vor ajuta sa fii pregatit pentru o cariera de succes.

Gasiti mai multe detalii despre Zilele Carierei si programul complet al activitatilor consultand website-ul: www.faa.unibuc.ro.

Sursa foto: crucialhabits.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top