Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te lasi cuprins de farmecul orasului Salzburg | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…unde te lasi cuprins de farmecul orasului Salzburg

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/11/2012

Este vorba despre orasul lui Mozart, Salzburg – Austria, un loc foarte frumos care iarna prinde cu adevarat viata. O multime de evenimente culturale se organizeaza aici de sarbatori si in restul anotimpului rece iar in partea de sud a provinciei Salzburg gasiti unele dintre cele mai frumoase partii din Alpi.

Pietele de Craciun sunt extrem de imbietoare cu mirosuri de prajituri, castane prajite si placinte, decoratiuni diafane si colinde traditionale (de exemplu «Silent Night« a fost compus si cantat prima data in oraselul Oberndorf, la nord de Salzburg). O alta senzatie pe care trebuie sa o incercati neaparat daca ajungeti iarna in Austria este aceea de a inota in apa fierbinte, afara, printre muntii de zapada. Puteti gasi mai multe informatii despre Salzburg si evenimentele care au loc aici consultand website-ul: http://www.austria.info/ro/vacanta-iarna-austria/salzburg-orasul-minunilor-de-iarna-1715799.html.

Daca va hotarati sa vizitati Austria, unul dintre hotelurile apreciate din Salzburg este Bergland Hotel 3*, situat in centrul vechi al orasului unde, de exemplu in ianuarie, cazarea cu mic dejun pentru 4 nopti costa intre 1500 si 2000 lei  in functie de camera dubla aleasa. Gasiti aici mai multe detalii despre hotel.

Sursa foto: www.wagrain.info

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top