Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care ti-ar placea sa stai toata iarna si putin din vara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…in care ti-ar placea sa stai toata iarna si putin din vara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/11/2012

Pentru ca am inceput saptamana povestind despre Austria si statiunile montane extraordinare din aceasta tara, ne-am gandit sa continuam in aceeasi nota pozitiva si sa va prezentam o alta zona de interes: Valea Gastein.

Si aici sunt partii cat vezi cu ochii (ba chiar de aici porneste cea mai lunga partie din regiune, Hohe Scharte – 8 km) dar si alte posibilitati de distractie si de petrecere a timpului in interior (golf, squash, tenis) sau afara (catarare pe gheata, patinoar sau bowling pe gheata). Nici fanii snowboarding-ului nu sunt uitati, ei avand tot felul de posibilitati de a-si arata maiestria pe half-pipe-uri sau piste speciale. Cei mici pot fi inscrisi la gradinita de schi iar cei mari pot urma trasee amenajate in diverse zone.

Daca vreti sa ajungeti la cumparaturi sau sa va relaxati la un centru cu apa termala, puteti vizita oraselul Bad Hofgastein (situat la o altitudine de 850 m) care este foarte modern si cochet. Gasiti mai multe detalii despre aceasta zona turistica a Austriei aici.

Sursa foto: ski-austria.travelplanner.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top