Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara Festivalul National de Teatru | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde se desfasoara Festivalul National de Teatru

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/10/2012

Pana pe 4 noiembrie mai aveti timp sa luati parte la Festivalul National de Teatru organizat de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER) cu sprijinul Ministerului Culturii si Patrimoniului National si Primariei Municipiului Bucuresti, prin ArCuB.

Chiar daca anul acesta, din motive financiare, festivalului ii lipseste sectiunea internationala, acesta nu isi pierde din farmec ci continua sa reprezinte un eveniment pozitiv si special pentru locuitorii capitalei si nu numai. Aflandu-ne in anul lui Caragiale, bineinteles, se joaca multe piese din opera sa in cadrul festivalului: “Două loturi”, “Năpasta”, “O noapte furtunoasă”si “O scrisoare pierdută”. O sectiune va fi dedicata marelui regizor contemporan Silviu Purcarete iar printre piesele reprezentate se numara: “Călătoriile lui Gulliver” sau “Asteptandu-l pe Godot”.

Gasiti mai multe detalii despre programul festivalului si preturile biletelor pe website-ul: www.fnt.ro. Tot aici gasiti informatii si despre celelalte evenimente conexe care vor avea loc precum lansari de carte, discutii si ateliere.

Sursa foto: www.4arte.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top