Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde femeile si copiii sunt pe primul loc | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, June 24, 2018

…unde femeile si copiii sunt pe primul loc

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/10/2012

La mijloc de noiembrie se desfasoara, in Bucuresti un eveniment dedicat femeilor active, independente, preocupate de sanatate, de familie, de copii, de frumusete si educatie. Desi suna ca un slogan in caz de pericol: “Women and children first”, denumirea evenimentului se refera de fapt la modalitatile prin care aceste doua categorii de persoane pot profita de tot ce e mai bun in viata.

La evenimentul care se va desfasura pe parcursul a 3 zile (16, 17 si 18 noiembrie) vor avea loc numeroase workshop-uri sustinute de companii renumite din urmatoarele domenii: moda, fitness, cosmetica, educatie, psihologie, tehnologie, design interior, asigurari, consiliere legala, sanatate (ingrijire pe timpul sarcinii, celule stem), jucarii, etc. Un program detaliat al acestor workshop-uri pentru editia din noiembrie va fi publicat pe site la inceputul lunii. Copiii au intrare gratuita iar pretul pentru adulti este de 70 lei, acesta incluzand accesul la eveniment in toate cele 3 zile.

Puteti afla mai multe detalii despre aceasta initiativa care se concretizeaza intr-un eveniment dedicat femeilor si copiilor de 2 ori pe an, consultand website-ul: wacf.eu. Daca doriti sa participati la eveniment (acesta avand loc in cadrul Hotelului Marshal Garden), va puteti inscrie trimitand un e-mail pe adresa ev4a.romania@gmail.com si, pentru a primi si o reducere de 20% din pretul biletului, nu uitati sa mentionati codul „SUL247”.

Sursa foto: wacf.eu

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top