Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti cauti un job de top | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde iti cauti un job de top

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/10/2012

Este vorba despre un eveniment de interes pentru orice tanar aflat in cautarea unui job potrivit, motivant si  a unui trai mai bun. Astfel, targul de locuri de munca, “Angajatori de Top” va avea loc azi si maine la Sala Palatului intre orele 10:00 – 18:00 (V) sau 17:00 (S). Despre editiile trecute ale acestui eveniment am mai scris aici si aici.

Cei de la Hipo au facut inscrierea si aplicarea la joburi, deosebit de usoara anul acesta: tot ce trebuie sa faci este sa printezi CV-ul intr-un singur exemplar, in format PDF cu BarCode si gata, poti aplica la toate joburile cu el. Pentru cei care sunt interesati de seminariile si prezentarile care vor avea loc la targ e bine de stiut ce companii vor incerca sa impresioneze publicul: Accenture, Google, Kraft, JTI, Bearing Point, Vodafone, Renault, Ursus Breweries, IBM, Ernst&Young, Oracle, BCR si altele.

Gasiti mai multe detalii despre posturile disponibile si companiile participante, consultand website-ul:  www.hipo.ro.

Sursa foto: hipo.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top