Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde asculti muzica populara si mananci bine | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde asculti muzica populara si mananci bine

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/10/2012

In ultimele 2 zile din saptamana va povestim despre cultura si educatie in speranta ca veti da curs invitatiei la unul din multiplele evenimente ce vor avea loc in acest weekend in Bucuresti sau prin tara. De exemplu azi e un moment bun sa decideti daca vreti sa va petreceti sfarsitul de saptamana undeva la munte la Festivalul National de Folclor “Ioan Macrea” de la Sibiu sau la targul de produse agricole si mestesugaresti “Straita plina” din localitatea Rosia, Judetul Bihor.

La cele 3 zile de Festival de folclor (30 octombrie – 03 noiembrie) puteti participa daca iubiti muzica populara, obiceiurile si dansurile traditionale. Printre solisti se numara: Veta Biris, Marcel Parau, Nicu Novac, Mioara Velicu, Sava Negrean-Brudascu, Mariana Ionescu Capitanescu si Nicolae Furdui-Iancu.

La festivalul Straita plina care se desfasoara in perioada 27-28 octombrie, in caminul cultural al comunei, rasuna de asemenea muzica populara, se consolideaza brandul producatorilor din zona, marca „Produs in Padurea Craiului”, se gatesc bunatati si se deschide oficial Biblionet din Rosia. Prin urmare, daca te-ai hotarat sa vii, esti rugat sa aduci si o carte de donat, poate primesti ceva bun in schimb.

Sursa foto: www.radiocluj.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top