Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te cazezi in Timisoara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde te cazezi in Timisoara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/10/2012

Stiati ca in Timisoara s-a construit prima fabrica de bere din Romania, in jurul anului 1718. Aceasta fabrica impreuna cu cea de tigarete se numara printre numeroasele obiective turistice din acest oras, pe langa Palate, muzee, cetati, fantani, piete, parcuri, poduri, manastiri sau case din trecut, pastrate impecabil de-a lungul timpului.

Ne place orasul de pe Bega pentru ca reprezinta un simbol al inovatiei si al modernismului si suntem convinsi ca trebuie vizitat cu prima ocazie. Prin urmare va recomandam si un loc de cazare in Timisoara unde sa va petreceti linistiti sejurul.

Este vorba despre apartamentele in regim hotelier Vidican unde beneficiati de lux, intimitate, liniste si confort. Aici aveti wi-fi, curatenie in permanenta si toate utilitatile pe care vi le-ati dori dar care lipsesc de obicei dintr-o camera de hotel. In plus, proprietarul este la dispozitia turistilor 24h din 24 tocmai pentru a indeplini orice dorinta sau pentru a lamuri orice intrebare ar avea cei care se cazeaza in aceste apartamente sau garsoniere.

Pe website-ul Accomodation in Timisoara gasiti mai multe informatii despre preturi si facilitati si va puteti face o idee despre apartamente vizualizand imaginile numeroase.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top