Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se asculta muzica veche sau se vad filme frantuzesti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se asculta muzica veche sau se vad filme frantuzesti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/10/2012

Saptamana aceasta asistam la o exprimare culturala puternica in capitala: in perioada 26-02 noiembrie se desfasoara Festivalul de Film Francez la sala de Cinema Elvire Popesco in Bucuresti (si in alte orase precum Iasşi, Cluj, Timisoara, Sibiu sau Targu Mures) iar de maine pana pe 28 octombrie incepe Festivalul de muzica veche care va avea loc la Radiodifuziunea Romana, la Muzeul National Cotroceni si la Biserica Anglicana.

Festivalul de film are mai multe sectiuni : avanpremiere si premiere, Festivalul Filmului Experimental, Festivalul filmelor de la Cannes la Bucuresti, programe pentru tineri si copii care vor fi difuzate in weekend,  si o retrospectiva de scurtmetraje. Puteti consulta programul exact al proiectiilor pe site-ul Institutului Francez: www.institutfrancais-roumanie.com.

Festivalul de muzica veche este organizat sub patronajul Excelentei Sale Philippe Beke, ambasadorul Regatului Belgiei la Bucuresti si isi propune sa ii transpuna pe ascultatori in lumea baroca prin interpretarea deosebita a unor instrumente muzicale din trecut. Pentru mai multe detalii despre aceasta initiativa, cei care au reusit sa o puna in practica si programul concertelor, consultati website-ul: www.earlymusic.ro.

Sursa foto: keychangenow.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. oaki says:

    pe site nu apara decat 3-4 filme! Nu apar scurtmetrajele si nici documentarele. Unde le-ati gasit?

home | top