Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vei trai o noapte pe care ti-o vei aminti mult timp | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, June 23, 2018

…unde vei trai o noapte pe care ti-o vei aminti mult timp

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/10/2012

Este vorba despre o noapte in care vei petrece in continuu (20 octombrie), vei colinda Bucurestiul in lung si in lat, vei vizita o multime de localuri, vei explora si in afara centrului vechi, va fi relaxare, distractie, dans, se vor servi cele mai bune bauturi si probabil cele mai gustoase preparate, unele chiar gratis, altele nu, intr-un cuvant va fi “senzational”.

De exemplu, la Que Pasa bei sangria, la Lucky Point bei un espresso macchiato, la Trattoria Roma mananci antipasto iar la Cetatea Berarilor primesti 3 mici gratuit. Ai nevoie de o harta ca sa te poti descurca rapid (intre 20:00 si 02:00) printre localurile dispersate prin capitala si de un pasaport cu care sa obtii accesul si sa beneficiezi de ofertele fiecaruia dintre ele. Pe ambele le gasesti pe website-ul: koolhunt.raluk.ro unde mai sunt mentionate detalii despre party-ul final din Hanul cu Tei si despre un concurs in colaborare cu Heineken la care poti sa castigi o excursie in Amsterdam.

Sursa foto: www.roportal.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top