Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde ai acces la educatie superioara | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde ai acces la educatie superioara

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/10/2012

E timpul pentru o noua editie RIUF (Romanian International University Fair 2012) la Bucuresti in perioada 20-21 octombrie si la Cluj pe 23 octombrie. Astfel, la Sala Palatului din capitala vor veni Universitati renumite din toata lumea, vor avea loc “spot admissions”, seminarii, prezentari si workshop-uri iar la final, daca nu aveti deja securizat un loc la o facultate din afara tarii, macar stiti mai multe despre acest subiect si puteti sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

Te sfatuim sa te documentezi putin inainte daca esti foarte motivat sa urmezi cursurile unei universitati straine. Trebuie sa stii bine ce sistem de invatamant preferi, de ce posibilitati financiare dispui, ce intrebari ai, la ce facultati te-ai hotarat sa te opresti din cele participante, etc.

Pe site-ul RIUF gasesti toate detaliile de care ai nevoie: documente necesare pentru pregatirea dosarului, programul prezentarilor sau informatii despre universitatile reprezentate la eveniment iar daca vrei sa citesti despre editiile trecute o poti face aici si aici.

Sursa foto: wikipedia.org

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top