Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde vezi fluturi tropicali vii la muzeu | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde vezi fluturi tropicali vii la muzeu

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/10/2012

Pana pe 28 octombrie, aveti ocazia sa faceti un lucru deosebit pentru voi sau pentru cei mici: sa vizitati o expozitie de Fluturi tropicali si alte insecte vii la Muzeul Antipa. Cu atat mai mult cu cat expozitia este temporara, aceasta trebuie vizitata si admirata cat de curand. Ne bucuram sa aflam de aceasta initiativa a Muzeului Antipa si ne place faptul ca are tot timpul idei noi si frumoase.

Toata lumea va avea de invatat dupa aceasta “mini calatorie” in zona tropicala din Malaezia, Africa sau America de Sud – locurile din care provin insectele. Cei mici se vor distra cu ghicitori si prezentari interactive iar cei mari vor citi atenti, detalii interesante despre fluturi, coleoptere, miriapode, tarantule, etc.

Gasiti mai multe detalii despre Muzeul Antipa, suprizele pe care le pregateste vizitatorilor, expozitiile permanente si cele temporare, consultand website-ul oficial: www.antipa.ro.

Sursa foto: www.examiner.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top