Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde a inceput saptamana bunicilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde a inceput saptamana bunicilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/10/2012

De luni pana pe 21 octombrie se desfasoara in sectorul 3 al Bucurestiului, “Saptamana Bunicilor”, un eveniment dedicat unor persoane dragi noua care merita o saptamana doar a lor cu momente distractive in care sa uite de varsta inaintata si toate problemele care vin cu aceasta.

Bunicii sunt invitati la discutii cu personalitati precum: Margareta Paslaru, Angela Similea, Stela Popescu, Cristina Stamate, Tamara Buciuceanu, Floarea Calota, Sanda Ladosi si altii. Batranii vor fi incurajati sa povesteasca despre micile lor bucurii, filmele preferate si calatoriile la care viseaza din tinerete. Pe baza de invitatii, bunicii pot viziona gratuit piese de teatru de exemplu la Teatrul de Comedie sau Teatrul Evreiesc si pot participa in final la Balul Bunicilor acolo unde se vor incorona Regele si Regina.

Gasiti mai multe detalii despre locul in care puteti procura invitatiile si despre activitatile care vor avea loc pe parcursul saptamanii Bunicilor, consultand website-ul: b365.realitatea.net sau sunand la 021.318.03.35.

Sursa foto: www.onlyfolkmanispuppets.ca

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top