Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un festival de lumini | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se desfasoara un festival de lumini

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/10/2012

In perioada 18 – 21 octombrie, la Berlin, se desfasoara Festivalul Luminilor, unul dintre cele mai frumoase si captivante festivaluri de acest gen din lume. Daca nu ati vizitat pana acum Berlinul, acesta poate fi un moment foarte potrivit. In cadrul festivalului, peste 50 de obiective turistice din oras vor fi iluminate, vor avea loc spectacole de jazz si diverse evenimente caritabile.

Poarta Brandenburg, Catedrala Berlinului si Turnul Tv, complexul Europa-Center, Biserica Memoriala Kaiser Wilhelm si alte obiective turistice importante vor fi luminate si vor deveni ecrane pentru diverse proiectii artistice. Accesul la activitati este liber iar transportul se face prin mai multe mijloace: Autobuzul luminii, Vasul Luminii, Light- Caruso sau risca Light-Velo.

O oferta de la Agentia Terra Vista de exemplu pentru 3 nopti (16 – 19 octombrie) este de 339 euro de persoana. Gasiti aici mai multe detalii despre oferta si aici mai multe informatii despre festival.

Sursa foto: news.bbc.co.uk

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top