Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te intalnesti cu reprezentantii a 40 de universitati din lume | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te intalnesti cu reprezentantii a 40 de universitati din lume

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/10/2012

In weekend, la Hotel Athenee Palace Hilton se desfasoara Targul „World Education University Fair” care vine in intampinarea tinerilor care vor sa afle mai multe informatii despre universitatile din Europa sau SUA.  Cele 40 de universitati reprezentate in cadrul evenimentului sunt din tari precum: Danemarca, Elvetia, Marea Britanie, Olanda, Suedia si Statele Unite ale Americii.

Participarea la targ este gratuita cu conditia sa te inregistrezi pe site, iar programele prezentate aici vor fi atat de licenta si master cat si de MBA. Dupa aceasta prima sesiune in Bucuresti, evenimentul se va desfasura si in Constanta (16 octombrie) si Timisoara (17 octombrie). Participantii vor afla informatii legate de posibilitatile de finantare a studiilor in strainatate, care sunt documentele necesare unui dosar de admitere, ce avantaje ofera diverse universitati si alte aspecte utile celor care au curajul sa faca acest pas.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si inscriere consultand website-ul: www.world-education.ro.

Sursa foto: www.universitiesnews.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top