Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te bucuri de traditiile indiene la “Namaste” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te bucuri de traditiile indiene la “Namaste”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/10/2012

Este vorba despre evenimentul Namaste India organizat in capitala de Centrul Cultural “Rabindranath Tagore si Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” in perioada 12 – 14 octombrie. Daca ai visat vreodata sa ajungi in India dar din diverse motive nu ai reusit sa faci acest lucru, ai ocazia in cadrul acestui eveniment sa cunosti cateva dintre cele mai frumoase parti ale acestei tari.

Vor avea loc spectacole de muzica si dans, expozitii impresionante de fotografie si obiecte de artizanat dar si degustari din preparatele specifice. Vizitatorii vor putea invata dansurile traditionale din India, vor asculta muzica la tot felul de instrumente si se vor delecta cumparand sau doar admirand faimoasele saree-uri sau kurta, bijuterii si alte obiecte de vestimentatie sau decor. In ceea ce priveste bogatia culinara, maestrul bucatar Krishna Bohat va fi invitat pentru „a da savoare” evenimentului.

Pretul unui bilet de intrare costa 10 lei dar pentru elevi si studenti pretul scade la 2,5 lei. Gasiti mai multe detalii despre programul festivalului consultand website-ul: namasteindia.ro.

Sursa foto: www.vagobond.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top