Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care inveti sa te scufunzi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in care inveti sa te scufunzi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/10/2012

Printre activitatile pe care te gandesti ca trebuie sa le experimentezi la un moment dat si apoi devin un hobby (cum ar fi de exemplu: parasutismul, rafting-ul sau bungee jumping-ul) se regaseste si scuba diving-ul. Astfel, in cazul in care nu stiati, scufundari nu se fac numai in Grecia sau in Maldive ci si in Romania, la Marea Neagra, prin lacuri sau prin alte locuri unde este ceva interesant de descoperit sub apa.

Ca sa devii scafandru si ca sa te poti scufunda la orice baza din lume, trebuie sa urmezi cursurile unei scoli in acest sens cum ar fi cea de la Scubadiver.ro Center si sa obtii certificarea NAUI (Asociatia Nationala a Instructorilor Americani). La o astfel de scoala inveti lucruri precum: din ce este compus echipamentul de scufundare si cum se utilizeaza, semnele de comunicare sub apa iar in ceea ce priveste partea practica, vei face scufundari in bazin si in mare.

Odata intrat in lumea scafandrilor intri in contact cu informatii specifice legate de excursii speciale pentru scufundari, piata accesoriilor si echipamentelor de profil, locatii propice pentru acest hobby, etc.

Sursa foto: www.picture-newsletter.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top