Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde obtii reduceri la nota de plata de la restaurant | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, May 25, 2019

…unde obtii reduceri la nota de plata de la restaurant

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/10/2012

Avand in vedere ca ne aflam intr-o perioada in care orice reducere conteaza, suntem foarte concentrati pe toate ofertele speciale si ne straduim sa economisim cat mai mult. Incercam sa facem toate astea fara sa ne neglijam viata sociala, fara sa renuntam la iesirile cu prietenii sau familia la restaurant.

O noua modalitate de a economisi bani la nota de plata de la restaurant si-a facut aparitia in on-line-ul romanesc: Food Mania. Este vorba despre o brosura valabila pentru 25 restaurante din Cluj (deocamdata!) care costa 50 lei si care ofera reduceri si oferte speciale in anumite locatii. Printre cele mai populare restaurante prezente in brosura Food Mania se numara: Agape, Panoramic, Shanghai sau Vinny’s.

Brosura cu reduceri este valabila 1 an si 5 luni si se poate utiliza pentru minim 2 persoane la masa. Gasiti mai multe detalii despre conceputl Food Mania consultand website-ul: food-mania.ro.

Sursa foto: ziuadecj.realitatea.ne

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top