Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde sa iesi duminica la masa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde sa iesi duminica la masa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 04/10/2012

Nu de mult timp a aparut o noua locatie interesanta pe harta interactiva a Bucurestiului: se numeste Energiea (Stabiliment de informare si experiment urban), este de fapt o fosta tipografie construita in anul 1915 din care s-au pastrat tot felul de elemente interesante (printre care si cateva carti tiparite prin anii ‘20) pentru a mentine atmosfera “vintage”.

Astfel, Energiea face experiemente aproape zilnic, in timpul saptamanii se ofera ca hub pentru cei care doresc sa o foloseasca pe post de birou sau sala de conferinte, spatiu pentru expozitii, etc, seara gazduieste petreceri cu DJ energici si intrare libera iar duminica este culinara. De exemplu duminica aceasta (7 octombrie) aveti ocazia sa gustati cateva preparate traditionale Olandeze cum ar fi Erwtensoep, Hachee si Appelkok. Va lasam sa descoperiti ce inseamna  pe website-ul celor de la Energiea sau mai bine, direct pe Str. Brezoianu, nr.4 la parter.

Sursa foto: freshgoodminimal.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top