Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se viziteaza gratuit o expozitie la Muzeul de Arta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde se viziteaza gratuit o expozitie la Muzeul de Arta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/10/2012

Azi, 3 octombrie 2012, sunteti invitati la Muzeul de Arta pentru cateva momente de culturalizare. Este vorba despre vizitarea unei expozitii cu ghidaj gratuit in cadrul muzeului. Expozitia contine schite ale renumitului arhitect I.D. Berindei (1871 – 1928) stranse intr-o colectie numita “Proiecte de arhitectura: palatele urbane”.

Arhitectul I.D. Berindei a trait in perioada de dezvoltare maxima a Romaniei si a proiectat constructii deosebite, cu detalii ornamentale fascinante combinand mai multe stiluri si impodobind palatele cu elemente clasice, moderne sau cu influenta baroca. Printre cladirile proiectate de arhitect se numara: Palatul Cantacuzino (astazi Muzeul National “George Enescu” cel din imagine), resedinta Alexandru Florescu, etc.

Intrarea se face azi de la ora 16:30 insa expozitia ramane deschisa pana maine. Participarea se face pe baza de programare la telefon 021.314.81.19 sau prin e-mail la comunicare@art.museum.ro. Gasiti mai multe informatii despre expozitie consultand website-ul Muzeului de Arta.

Sursa foto: www.panoramio.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top