Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde artele se intalnesc in inima Transilvaniei | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde artele se intalnesc in inima Transilvaniei

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/10/2012

In octombrie, la Cluj se desfasoara Transylvania International Music and Art Festival unde 13 arte vor fi reprezentate de o multime de personalitati din tara si din afara ei. Bineinteles, ca orice eveniment organizat in ultimul timp, si acesta isi propune sustinerea tinerelor talente, totusi reuseste sa se remarce datorita creativitatii cu care este organizat.

Prima zi de festival este 5 octombrie iar ultima 28 octombrie, astfel aveti destul timp sa treceti prin Cluj si sa luati parte la unul dintre evenimentele, workshop-urile sau competitiile care au loc aici. Printre cele mai asteptate momente ale festivalului se numara: spectacolul celor de la Lord of the Dance (9 oct.), seara de muzica clasica si degustare de vin, branzeturi si dulciuri, Gala Fashion Timaf, workshop de sculptura in ceara, etc.

Pe website-ul festivalului puteti gasi activitatile organizate pentru oricare dintre cele 13 arte iar daca doriti sa va alintati un anumit simt din cele 5, gasiti pe site un meniu de unde puteti alege exact activitatea preferata: www.timaf.com.

Sursa foto: www.skytrip.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Tudor says:

    hmmm … interesant de ajuns pe acolo mai ales la partea de degustari :)

home | top