Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde cercetezi toata noaptea | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde cercetezi toata noaptea

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/09/2012

Daca te gandeai ca lista lucrurilor interesante de facut saptamana aceasta s-a incheiat, te inseli: in noaptea asta intri in contact cu stiinta si cercetatorii in cadrul evenimentului “Researcher’s Night” (un proiect initiat de Uniunea Europeana). Prin urmare, daca ai drum printr-unul din urmatoarele orase: Bucuresti, Tulcea, Sinaia, Targu Mures, Suceava si Piatra Neamt vei petrece o noapte instelata plina de activitati interesante si educative.

In Bucuresti, locatia care gazduieste evenimentul este o cladire emblematica: Biblioteca Nationala a Romaniei. Aici vor avea loc azi, incepand cu ora 16:00, in cele 3 zone de divertisment (zona agora, zona curiosilor, zona multimedia): proiectii de filme, conferinte si dezbateri pe teme stiintifice, demonstratii de sumo robotic, lasershow, concerte, activitati de psihosociologie (prezentate de Institutul Cercetare si Prevenire a Criminalitatii) si multe altele.

Gasiti informatii suplimentare despre editiile trecute, programul si activitatile propuse pentru celelalte orase consultand website-ul: www.noapteacercetatorilor.eu.

Sursa foto: www.vancouversun.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top