Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergi la munte si iti amintesti de copilarie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde mergi la munte si iti amintesti de copilarie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/09/2012

Daca v-ati hotarat sa parasiti capitala in weekend, va propunem o escapada pana la Sinaia, aici are loc sarbatoarea zilelor orasului si aveti sansa sa petreceti un mini-sejur minunat sau poate doar o zi in care sa va amintiti de copilarie si de excursiile scurte la munte, cu autocarul, din timpul scolii generale.

Astfel, in perioada 28 – 30 septembrie are loc Festivalul Sinaia Forever cu o tematica speciala anul acesta: “Casino”. Se anunta proiectii de filme, parada celor 100 de ingeri, tot felul de activitati legate de jocurile de noroc (ruleta, darts) sau de noaptea cercetatorilor (28 septembrie), concerte si alte momente artistice. Vor canta Sore, Alex Velea, Horia Brenciu, Voltaj si altii iar turistii vor putea porni in tururi ghidate, vor putea vizita expozitii interesante de pictura, desen sau cu lucrarile unor copii autisti. Pe strazile orasului Sinaia vor rasuna multe genuri de muzica, de la jazz la vioara si fanfare, se va face sport (kangoo jumps in Parcul Dimitrie Ghica) si va avea loc un superb foc de artificii.

Gasiti programul Festivalului Sinaia Forever cosultand website-ul: www.sinaiaforever.ro.

Sursa foto: travel.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top